neděle 30. prosince 2012

Bez názvu

Honila se mi hlavou spousta myšlenek, přes srdce se přehnalo slušné stádo pocitů a moje pisálkovské alter ego na mě přímo křičelo, ať tenhle článek nazvu nějak úžasně, nějak umělecky, nějak vtipně, emotivně, nějak... jakkoliv. Se škodolibostí sobě vlastní uznávám, že moje líné alter ego ho překřičelo. Takže tu máme článek Bez názvu skutečně bez názvu, jehož obsahem je však až nechutně široká škála pocitů. Zalykám se nadšením.

Nejsem fandou web kamer. Ne, pokud nevolám s rodiči, kteří už všechny hrůzy, ve které se dokáží změnit mé vlasy i xicht, viděli. A přesto jsem si tak psala s A a navrhla, ať dáme video hovor. Po spoustě upejpání a výmluvách, kterak má mastné vlasy, není namalovaná, je v triku na ramínka (no a co?) a musí najít sluchátka (přičemž já byla vlezlá pod stolem s baterkou a pokoušela se zapojit sluchátka a mikrofon), souhlasila. A nastal ten největší WTF video hovor v mém životě.

,,Kam koukáš?"
,,Něco ti pošlu! O bože, málem mi z toho explodovala hlava!"
,,Viděla jsem tvoje prsa! Nemůžeš tvrdit, že žádný nemáš!"
,,Iiiiiiiiiiiii! Právě jsem si udělala do ruky obrovskou díru. Zuby, koukej!"
,,Pošlu ti fotku taaaakhle velký krabice."
,,Jeee, hele, Emilka... Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!"
,,Ukážu ti boty!"

Ano, těch WTF momentů byla spousta, stejně jako smíchu a nechápavých pohledů a divných xichtů a ošklivých xichtů a divných zvuků (poslední čtyři zmíněné převážně z mé strany). Bylo to "ouplně nejbožečejší"! Tak.

A zopakujem to! Více WTF video hovorů! A tílek a krabic a skříní a bot a nechápavých pohledů a prsou! :D



1 komentář:

  1. Uprostřed zimy jsem zřejmě jedinej šílenec v triku na ramínka, nechtěla jsem, ať si zkazíš mínění. Pak mi došlo, že není co zkazit... :D
    Ten. Hovor. Byl. Geniální. ♥ :D
    Ale no tak, nechápavé, zamyšlené, divné a ošklivé xichty jsem dělala taky... a za divné zvuky můžou klávesnice, na tom jsme se snad shodly! :D

    Ano, zopakujem, ještě aspoň milionkrát... a pak budem z těch výtlemů nesmrtelné :)

    Btw, co že mi to vlastně říkal tvůj bratr? :D

    OdpovědětVymazat